Konferencia, tréning, 10 milliós bírság

Ismét kedvezményesen mehetnek olvasóim az MFOR konferenciáira, már második alkalommal készülünk a SEO Haladó Tréningre és újból szólok az adatvédelmi nyilvántartási szám igénylésének fontosságáról.

„Online marketing a Facebookon innen és túl” - X. Mfor Marketing Konferencia

„Online marketing a Facebookon innen és túl” – X. Mfor Marketing Konferencia

Helyszín: 2012. április 5. (csütörtök), Danubius Hotel Gellért, Budapest

A tartalomból:
* Új céges megjelenés, új hirdetések, új ajánló rendszer – indul a Facebook Timeline az üzleti oldalaknál is
* Social Media megjelenések hatékonyabbá tétele, optimalizálása, mérése
* Jó közösségi játékok ismérvei, az alkalmazások felépítése, a megszervezett adatok hatékony kezelése
* Kereső marketing legújabb trendjei
* Konverzió alapú hirdetések
* Eredményes email marketing
* QR kódok lehetőségei
További információk itt.

A marketinghir.hu olvasói, partnerei számára, és a MAMASZ Marketing Klub tagjai részére 15% kedvezmény, ami érvényesítésére kizárólag az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltésével van lehetőség.
.

MAMASZ Akadémia – SEO Haladó Tréning újra

A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, SEO) lényege, hogy a vállalkozásodnak weboldala a profiljának megfelelő kulcsszavak tekintetében a lehető legjobb pozícióban helyezkedjenek el a webes keresők (pl. Google) találati eredménylistájában.

Ennek a pozíciónak abban van jelentősége, hogy a fogyasztók az internetet, azon belül pedig a kere sőket több, mint 90%-os arányban használják arra, hogy a megvásárolandó termékek, szolgáltatások iránt informálódjanak.

A cél egyszerű: Az Te weboldalad legyen az első 3 találat között és akkor ezeket a megkereséseket nagy részben Te tudod fogadni. A SEO az egyik legjobb ár/érték arányú online marketing befektetés, amely a vállalkozásának a bevételét akár többszörösére is növelheted. A SEO tudás aranyat ér!

Az időpont: 2012.03.31 (Szombat), helyszín: Griff Hotel, Budapest. A tematikáról, az előadóról itt tájékozódhatsz, de siess, mert vészesen fogynak a helyek.

Google kereső optimalizálás , SEO tréning

A hangulat is családi...

.
Segítek Önnek kitölteni!

Ne halogassa az adatvédelmi szám nyilvántartási regisztrációját csak azért, mert a kitöltése nehéznek vagy bonyolultnak tűnik. 1 óra tanácsadói óradíjért (10 000 Ft) segítek Önnek kitölteni a regisztrációs lapot és megfelelni a jogszabálynak.

Ne feledje, a hatóság akár 10.000.000 Ft bírsággal is sújthatja azt az adatkezelőt, aki bejelentési kötelezettségét nem teljesítve kezeli a személyes adatokat.

Ezen az oldalon kapsz segítséget a kitöltéshez, de kérheted az enyémet is…

.

Hozzászólhatsz, vagy hivatkozhatsz erre a cikkre a honlapodon.

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | iFreeCellPhones.com has the Best Cell Phone Deals. | Thanks to PalmPreBlog.com, Find Best CD Rates and Fat burning furnace
Read previous post:
Hány százalékban támaszkodsz a Facebookra? Nooormális?!

Sajnos lassan elmondhatjuk, hogy ma már az emberek (ideértve az egyszerű, szórakozást illetve kapcsolattartást kereső felhasználóktól kezdve a közösségi marketing...

Close