MAMASZ Klubest, 100 tanács a sikerhez, MAMASZ Akadémia

Ez a hét is sűrű lett, sok régóta tervezett “projekt” került lezárásra, elindításra és volt egy klubestünk is, amely jobban sikerült, mint vártam.

Az évadzáró MAMASZ Marketing Klubestünket e hét Pénteken, a Rubin Hotel báltermében tartottuk meg. A szakmai előadások mellett (amely először volt nemzetközi egy New Yorkban is székelő klubtagunk PR előadásának köszönhetően) a Zöld Kakas Lícium srácai tartottak zenés műsort, Kerékgyártó Edina táncolt “koncertszínházat” és a svédasztalos vacsora után az exBestiák lepett meg minket egy világsztárokat utánzó műsorral.

Ex-bestiák

Ex-bestiák, ez már a szakmai rész után történt...

A klubest másnapján került bemutatásra a MAMASZ Marketing Klub első ingyenes kiadványa, amely a “100 tanács a sikerhez” címet kapta és 38 oldalon, 100 ismert szakértő, vállalkozó véleményét, filozófiáját tartalmazza a sikerről, a sikerhez vezető útról. A kiadvány letölthető a klub Facebook oldalán.

100 tanács a sikerhez

Már letölthető: 100 tanács a sikerhez

A klubest napján bemutatkozott a MAMASZ egy újabb “lába” is, amellyel komoly értéket szeretnénk közvetíteni klubtagjaink és a marketing- üzleti tudás iránt érdeklődők számára. Létrehoztuk a MAMASZ Akadémiát, amelynek keretén klubtag szakembereink fognak haladó- vagy mesterszintű képzéseket tartani. Az első képzésünk Január 28-án lesz és egy olyan témával foglalkozik, amely az egyik legfontosabb és legjobb ár/érték arányú online marketing befektetést jelenti minden kis- és középvállalkozás számára. Ez nem más, mint a SEO (keresőoptimalizálás).

Jelentkezz első, "SEO HALADÓ" képzésünkre

Jelentkezz első, "SEO HALADÓ" képzésünkre

.

Hozzászólhatsz, vagy hivatkozhatsz erre a cikkre a honlapodon.

Szólj hozzá!

Powered by WordPress | iFreeCellPhones.com has the Best Cell Phone Deals. | Thanks to PalmPreBlog.com, Find Best CD Rates and Fat burning furnace
Read previous post:
Mennyibe kerül a Facebook oklevél alkalmazás Neked?

A múltkori blogbejegyzésem óta szinte megrohamoztak az e-mailek, hogy mennyi idő alatt és mennyiért tudunk Facebook oklevél alkalmazást készíteni, így...

Close